1

Kempinski Grand Hotel Des Bains

Adress
Via Mezdi 27, 7500 St. Moritz, Schweiz

9.8

Namnet Kempinski bärs stolt av en växande samling framstående hotell runt om i världen. Som Europas äldsta kedja med lyxhotell har vi som mål att kunna erbjuda våra gäster minnesvärda resor inspirerade av en exklusiv europeisk känsla. Vi anser att livet bör levas med stil.

Varje år uppskattar ett allt ökande antal gäster dessa kvaliteter, och Kempinski lägger till nya spännande destinationer i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Amerika. Även om denna tillväxt reflekterar Kempinskis styrka och framgångar kommer antalet hotell vara begränsade, så att vi kan värna om exklusiviteten och individualiteten.

Vi anser att vårt prestigefyllda europeiska arv ger Kempinski en unik position för att tillfredsställa förväntningarna hos eleganta och kräsna resenärer. Det handlar inte bara om att erbjuda en hotellsäng och en måltid, utan hos Kempinski erbjuder vi en helhetsupplevelse.

Sedan 1897 har våra anställda varit en del av att skapa historia över hela världen. Från historiska byggnader till den mest experimentiella moderna arkitekturen är våra byggnader en miljö där några av livets mest fantastiska händelser utspelar sig. Vi har upplevt historiska möten mellan världsledare, kända personer som fått en fristad i den avskildhet vi erbjuder dem och skapat fantastiska minnen åt våra gäster på resor man bara får uppleva en gång i livet.