5

Hilton Tallinn Park

Adress
F.R. Kreutzwaldi 23, 10147 Tallinn, Estland

8.7

Hilton Tallinn Park är beläget i Estlands huvudstad, på östra sidan av den lugna och nyrenoverade Politseiaed Park. Detta Tallinn-hotell erbjuder också bekväm åtkomst till Tallinns flygplats endast tio minuter bort med bil. Njut av den underbara utsikten av Tallinns hamn och förtrollande gamla stan från hotellet, och ta en härlig promenad i närheten av den medeltida gamla staden med alla butiker, restauranger och Tallinns populära attraktioner samt många företag och kontor i området.

I alla de moderna gästrummen på detta hotell flödar ljuset in från fönstren som går från golv till tak, och det finns även gratis Wi-Fi, espresso-maskiner och ljusa, rymliga badrum. Uppgradera till ett executive room eller en svit för fantastisk utsikt, tillgång till hotellets Executive Lounge samt separat badrum och duschrum.

Ta en lätt måltid och kaffe i Café and Bar Linnutee, som serverar varma drycker, snabba måltider och ett brett utbud av alkoholdrycker. Njut av de finaste köttbitarna med familj och vänner i vårt informella steakhouse, The Able Butcher, med ett öppet kök och vinkällare.